Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Prehistorik (2013) Türkçe yama

09.03.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Prehistorik (2013). Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Prehistorik (2013) (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: Drag Team
Oyun açıklaması:
Prehistorik, Anuman Interactive geliştiricilerinin eseridir. Yapım, oyunculara XX yüzyılın 80li ve 90lı yıllarındaki hitleri (Titan, Fire & Forget, The Bulecoats: North vs.

İndirme sayısı:
9636
Yayın yılı:
2013





Prehistorik (2013) oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Prehistorik (2013) dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Prehistorik (2013) klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Prehistorik (2013) ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Prehistorik (2013) oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Prehistorik (2013) içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Prohibition 1930, Prehistorik, Fire & Forget ve Titandan sonra, Fransız yayınevi Anuman Interactive tarafından yürütülen Joystic Replay projesi kapsamında oyunculara klasik 8- ve 16-bit
Prehistorik 2, bir kez daha çevredeki bölgede dolaşan kana susamış düşmanlar olan bir mağara adamı rolünü oynayacağımız iyi bilinen bir platform oyununun devamı niteliğindedir.
Prehistorik Krallık, bir tür Jurassic Park varyasyonunun yöneticisi rolünü oynamamıza izin veren ekonomik bir stratejidir.
Prehistorian, ana amacı tarih öncesi topluluğun daha fazla varlığı için gerekli olan yiyecekleri bulmak olan bir mağara adamı rolünü oynadığımız tipik bir arcade oyunudur.
Farming Simulator 2013: Ursus, son derece popüler simülasyon oyunu Farming Simulator 2013ün bir uzantısıdır.
Yorumlar
Yorum ekle