Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Star Wars Pinball Türkçe yama

16.01.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Star Wars Pinball. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir MP2K.

Oyun için türkçe yama metni Star Wars Pinball (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: MP2K
Oyun açıklaması:
Star Wars Pinball, bir atari oyunudur ve aynı oyunun 2013 yılında piyasaya sürülen genişletilmiş versiyonudur. Oyuncular sanal paletlerde oynama imkanına sahiptir.

İndirme sayısı:
9005
Yayın yılı:
2019





Star Wars Pinball oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Star Wars Pinball dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Star Wars Pinball klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Star Wars Pinball ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Star Wars Pinball oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Star Wars Pinball içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Star Wars: Battlefront – PC, PS4 ve XONE için Rogue One, Star Wars evreninde geçen aksiyon oyunu için Kasım 2015te piyasaya sürülen Star Wars: Battlefrontın dördüncü DLC genişlemesidir.
Star Wars Eclipse, Star Wars evreninde geçen bir aksiyon macera oyunudur.
Star Wars: Hunters, popüler Star Wars evreninde geçen bir mobil oyundur.
Uzun zaman önce, çok çok uzaklardaki bir galakside... Star Wars Pinball, Star Wars evreninin en güzel anlarını yepyeni bir langırt masasında yeniden yaşamanıza izin veriyor!
Star Wars® The Clone Wars™: Republic Heroes™, genç ve yaşlı Star Wars hayranlarının Klon Savaşlarının kapsamlı galaktik maceralarını yaşamalarına izin veriyor.
Yorumlar
Yorum ekle