Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Buried in Ice Türkçe yama

04.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Buried in Ice. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir EXPLOSiON, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Buried in Ice (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: EXPLOSiON
Oyun açıklaması:
Buried in Ice, Liquid Engine Development stüdyosunun ilk oyunu olan birinci şahıs hayatta kalma korku oyunudur. PlotBuried in Ice, açıkça John Carpenterın The Thing adlı filminden esinlenmiştir.

İndirme sayısı:
10601
Yayın yılı:
2023





Buried in Ice oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Buried in Ice dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Buried in Ice klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Buried in Ice ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Buried in Ice oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Buried in Ice içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Buried Town, oyuncunun görevinin zombiler tarafından ele geçirilen bir adada hayatta kalmak olduğu bir iOS hayatta kalma RPGsidir.
Odus kıyılarında. Bela Gömülü Denizin Altında Gizlenir. Loyalisti birleştirin, Katta Castrum şehrinin lideri sevgili Liderleri Tsaph Kattayı uyandırmaya çalışın.
Journeyman Project 2: Buried in Time, 1992de piyasaya sürülen ve Presto Studios tarafından geliştirilen birinci şahıs bilimkurgu macerasının devamı niteliğindedir.
Distrust for PC, John Carpenterın yönettiği klasik korku filmi The Thingden ilham alan bağımsız bir oyundur.
Gorogoa, Buried Signal stüdyosu tarafından geliştirilen orijinal bir bulmaca oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle