Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Distrust Türkçe yama

09.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Distrust. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Distrust (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: SHWZ
Oyun açıklaması:
Distrust for PC, John Carpenterın yönettiği klasik korku filmi The Thingden ilham alan bağımsız bir oyundur. Oyun, az bilinen bir Rus stüdyosu Cheerleaders tarafından geliştirildi ve roguelike alt türünün unsurlarını içeren bir strateji ve hayatta kalma korkusunun bir karışımını oluşturuyor.

İndirme sayısı:
10572
Yayın yılı:
2017





Distrust oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Distrust dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Distrust klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Distrust ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Distrust oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Distrust içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dead Static Drive, macera oyunları, hayatta kalma oyunları ve korku unsurlarını birleştiren yukarıdan aşağıya bir aksiyon oyunudur.
A Case of Distrust, 1920lerde geçen bir aksiyona sahip, metin tabanlı bir kara macera oyunudur.
Noct, klasik yukarıdan aşağıya bir bakış açısıyla gerçekleştirilen ve aksiyon oyunlarının unsurlarını hayatta kalma RPGsinin özellikleriyle birleştiren, çok oyunculu eğlenceyi hedefleyen iki boyutlu
Saturn 9, esas olarak Xbox 360 kullanıcıları için oluşturulmuş oldukça fazla bağımsız oyun içeren bağımsız bir Raoghard stüdyosu tarafından geliştirilen bir bilim kurgu hayatta kalma korku oyunudur.
PC için Kingsway, roguelike alt türünün güçlü unsurlarını içeren ve bağımsız bir oyun yapımcısı Andrew Morrish tarafından yaratılmış bir RPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle