Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Paragon: The Overprime Türkçe yama

14.02.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Paragon: The Overprime. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir EMBRACE.

Oyun için türkçe yama metni Paragon: The Overprime (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: EMBRACE
Oyun açıklaması:
Paragon: Overprime, TPP online atıcı tarzında ücretsiz bir MOBAdır. Oyun Souleve Takımı ve Koreli Yayıncı Netmarbleı destekleyen geliştirildi, ancak aynı zamanda Epic Games tarafından iptal edilen bir proje olan Paragonun varisi.

İndirme sayısı:
10111
Yayın yılı:
2023





Paragon: The Overprime oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Paragon: The Overprime dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Paragon: The Overprime klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Paragon: The Overprime ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Paragon: The Overprime oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Paragon: The Overprime içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sword Art Online: Lost Song, fantezi ve bilim kurgu unsurlarını birleştiren popüler Japon multimedya serisine dayanan bir aksiyon RPGsidir.
Paragon, Unreal Tournament veya Gears of War gibi serilerle tanınan Epic Games stüdyosu tarafından geliştirilen PC ve PS4 için çevrimiçi bir MOBA aksiyon oyunudur.
Yükselen şehir manzaralarının üzerinde yükselin, nemli yeraltı inlerinde haydut çeteleriyle savaşın ve Paragon Citynin sokaklarında, otoyollarında ve arka sokaklarında devam eden adalet arayışınıza
Cricket Captain 2021, aynı zamanda bir kriket takımı yönetim simülatörü olan spor oyunu serisinin on ikinci bölümüdür.
Mark Online, oynaması ücretsiz iş modeline dayalı birçok MMORPGden biridir.
Yorumlar
Yorum ekle