Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Weedcraft Inc Türkçe yama

26.01.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Weedcraft Inc. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir HELLFiRE.

Oyun için türkçe yama metni Weedcraft Inc (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: HELLFiRE
Oyun açıklaması:
Weedcraft Inc., esrar ürettiğimiz ve dağıttığımız bir ekonomik strateji oyunudur. Proje, Oh...Sir! gibi oyunların geliştiricileri olan Varşovadaki Vile Monarch stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10342
Yayın yılı:
2019





Weedcraft Inc oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Weedcraft Inc dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Weedcraft Inc klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Weedcraft Inc ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Weedcraft Inc oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Weedcraft Inc içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Growing Up, görsel bir roman yaşam simülatörüdür. Oyun, diğerleri arasında Oh.
Robin Hood: The Legend of Sherwood, muhteşem bir vahşi batı strateji oyunu olan Desperados: Wanted Dead or Aliveın geliştiricileri Spellbound Studiosun bir başka eseridir.
Woodcutter Simulator 2013, ekonomik strateji unsurları içeren popüler simülasyon serisinin dördüncü bölümüdür.
Peter Sokolov tarafından kurulan bağımsız Warlock stüdyosu, Gunner 2de örneklendiği gibi, retro tarzı çekim hayranlarına hitap eden oyunların üretiminde uzmanlaşmıştır.
Night is Coming, hayatta kalma unsurlarına sahip bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle