Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Whispering Willows Türkçe yama

06.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Whispering Willows. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir MP2K.

Oyun için türkçe yama metni Whispering Willows (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: MP2K
Oyun açıklaması:
Whispering Willows, karanlık ve zengin bir anlatıma, güzel 2 boyutlu görsellere ve daha fazlasını istemenize neden olacak unutulmaz melodilere sahip bir korku bulmaca oyunudur.

İndirme sayısı:
8891
Yayın yılı:
2014





Whispering Willows oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Whispering Willows dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Whispering Willows klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Whispering Willows ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Whispering Willows oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Whispering Willows içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Izgara tabanlı strateji unsurlarıyla erişilebilir sıra tabanlı dövüşün beğenilen orijinal oyunları üzerine inşa edilen Devil Survivor 2, hayranların ilk oyun hakkında sevdiği her şeyi sunar: Oyuncu
Defend the Rook, RPG ve rogue benzeri unsurlara sahip benzersiz bir tahta ve kule savunma oyunudur.
Fireteam Reloaded, kanınızın pompalanmasına ve kalbinizin çarpmasına neden olacak, takım tabanlı çok oyunculu bir oyundur!
Vigil: The Longest Night, dünyada neden sonsuz bir gece olduğunu anlamak için The Vigilin kardeşlik üyelerinin sonuncusu olarak karanlık bir yolculuğa çıktığımız, yüksek zorluk seviyesine sahip iki
Zengin renkli seviyelerde savaşmanıza ve bulmaca çözmenize yardımcı olacak yumruklar, yardımcılar, ters taklalar ve yuvarlak ev vuruşları gibi çeşitli kung-fu hareketlerine sahip mangadan ilham alan
Yorumlar
Yorum ekle