Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Awakened Türkçe yama

15.07.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Awakened. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ScoRPioN2.

Oyun için türkçe yama metni Awakened (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: ScoRPioN2
Oyun açıklaması:
Awakened, bir süper kahramanın derisine girmemize izin veren bir aksiyon oyunudur. Doğaüstü güçlerle, dünyayı ele geçirmeye çalışan uğursuz güçlerle yüzleşiriz.

İndirme sayısı:
10747
Yayın yılı:
2023





Awakened oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Awakened dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Awakened klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Awakened ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Awakened oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Awakened içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gerçek bir macera oyunu lisansı olan Sherlock Holmes, diziye yepyeni bir açı veren mükemmel bir üçüncü bölümde geri dönüyor.
Harry Potter: Magic Awakened, J.K.dan bilinen dünyada geçen bir RPG kart oyunudur.
Dungeon Defenders: Awakened, kule savunma unsurlarına sahip bir aksiyon RPGsidir.
Gerçek bir macera oyunu lisansı olan Sherlock Holmes, seriye yepyeni bir bakış açısı kazandıran muhteşem bir üçüncü bölümle geri dönüyor.
Blue Dragon™: Awakened Shadow, eleştirmenlerce beğenilen ve başarılı Xbox 360 oyununun devamı niteliğinde, kurgusal bir açık dünya ortamında epik bir aksiyon rol yapma oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle