Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hyperide Türkçe yama

06.01.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Hyperide. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama HAZE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Hyperide (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: HAZE
Oyun açıklaması:
AND ve iOSta yayınlanan Hyperide, mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir modelde bulunan kozmik bir arcade oyunudur. Oyun Polonyadan Kool2Play stüdyosu tarafından geliştirildi ve piyasaya sürüldü.

İndirme sayısı:
9642
Yayın yılı:
2016





Hyperide oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hyperide dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hyperide klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hyperide ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hyperide oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hyperide içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND ve iOSta bulunan Spellbinders, bir ağ savaşı stratejisidir. Oyun, isteğe bağlı mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir modelde mevcuttur.
AND ve iOSta yayınlanan Asterix and Friends, bir mobil stratejidir. Yapım, Sproing stüdyosu tarafından geliştirildi ve mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir modelde yayınlandı.
Geki Yaba Runner, AND ve iOSta piyasaya sürülen ve mikro dönüşümlü oynaması ücretsiz bir modelde bulunan bir 2D platform oyunudur.
The Trail: A Frontier Journey, VE ve iOSta mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir modelde yayınlanan basit bir hayatta kalma oyunudur.
AND, iOS ve tarayıcılarda yayınlanan Vega Conflict, isteğe bağlı mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz bir modelde bulunan bir uzay stratejisidir.
Yorumlar
Yorum ekle