Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

My Country 3D Türkçe yama

28.10.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz My Country 3D. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni My Country 3D (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: IRAQ ATT
Oyun açıklaması:
My Country 3D, iOS tabanlı bir gündelik ekonomik stratejidir. Yapım, mikro ödemeli ücretsiz bir model kullanıyor ve Game Insight stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9333
Yayın yılı:
2023





My Country 3D oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) My Country 3D dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales My Country 3D klasörüne koyun.

3. Türkçe yama My Country 3D ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


My Country 3D oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve My Country 3D içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Country Dance 2, country müziğin en büyük hitlerini dinleyebileceğimiz bir dizi atari müziği ve dans oyununun devamı niteliğindedir.
Donkey Kongun tatlı yardımcısı Dixie ve kuzeni Kiddynin kontrolünü elinize alın, DKyi kurtarma göreviniz Kremlingin inine sızarken!
En çok satan Country Dance™ video oyunu serisinin bir sonraki versiyonu olan Country Dance All Stars, dans partisine tamamen yeni bir eller serbest deneyimi getiriyor.
Karaoke Devrimi serisinin en yeni üyesiyle country bir şeyler oynamanın zamanı geldi.
Ülke Adaleti Değilse Adalet Yoktur Kaçakçılık yapan Steve Earl, kuzeni Ellie May ve en iyi keçileri Dixie için yaşamak kolaydı - şimdiye kadar.
Yorumlar
Yorum ekle