Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Country Dance All Stars Türkçe yama

03.02.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Country Dance All Stars. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Country Dance All Stars (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: AHCU
Oyun açıklaması:
En çok satan Country Dance™ video oyunu serisinin bir sonraki versiyonu olan Country Dance All Stars, dans partisine tamamen yeni bir eller serbest deneyimi getiriyor.

İndirme sayısı:
9043
Yayın yılı:
2012





Country Dance All Stars oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Country Dance All Stars dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Country Dance All Stars klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Country Dance All Stars ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Country Dance All Stars oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Country Dance All Stars içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Müzik oyunu kategorisindeki en sıcak devrim ve en çok satan video oyunu, Dance Dance Revolution ULTRAMIX4 ile Xboxta şimdiye kadarki en iyi dans performansını sunuyor.
Müzik oyunu kategorisindeki en sıcak devrim ve en çok satan video oyunu, arcade köklerine ve şimdi Dance Dance Revolution SuperNOVA ile PlayStation®2ye geri dönüyor.
Country Dance 2, country müziğin en büyük hitlerini dinleyebileceğimiz bir dizi atari müziği ve dans oyununun devamı niteliğindedir.
DanceDanceRevolution® X: En sıcak devrimin ve en çok satan dans video oyununun 10.
Country Dance, kovboy danslarının hayranları için oluşturulmuş bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle