Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

With You Türkçe yama

30.09.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız With You. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: UNLEASHED, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni With You (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: UNLEASHED
Oyun açıklaması:
With You, çiftler için tasarlanmış bağımsız bir işbirlikçi platform oyunudur. Oynaması ücretsiz olan bu yapım, Carol Mertzin New York Üniversitesi Oyun Merkezindeki çalışmalarının bir parçası olarak yüksek lisans tezidir ve daha sonra Steam ve itch.

İndirme sayısı:
10937
Yayın yılı:
2022





With You oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) With You dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales With You klasörüne koyun.

3. Türkçe yama With You ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


With You oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve With You içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
InFlux, daha önce Half-Life 2 çekimleri için Shotgun Sunrise modifikasyonuyla ünlü olan bağımsız Avustralya stüdyosu Impromptu Gamesin ilk uzun metrajlı prodüksiyonu.
Himno, onu özel kullanım için yaratan bağımsız geliştirici David Moralejo Sanchez tarafından geliştirilen ve ancak bir süre sonra herkesin ücretsiz olarak kullanımına sunmaya karar verdiği basit bir
River Tails: Daha güçlü Birlikte, esas olarak kooperatif modu için tasarlanmış 3D platform oyunudur.
Soup Pot, bağımsız stüdyo Chikon Club tarafından tasarlanmış bir pişirme simülatörüdür.
New York Bus Simulator, dünyanın en ünlü şehirlerinden biri olan New Yorkun sokaklarında dolaştığımız bir şehir içi otobüs simülatörüdür.
Yorumlar
Yorum ekle