Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

InFlux Türkçe yama

08.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız InFlux. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: UNLEASHED, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni InFlux (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: UNLEASHED
Oyun açıklaması:
InFlux, daha önce Half-Life 2 çekimleri için Shotgun Sunrise modifikasyonuyla ünlü olan bağımsız Avustralya stüdyosu Impromptu Gamesin ilk uzun metrajlı prodüksiyonu.

İndirme sayısı:
9640
Yayın yılı:
2013





InFlux oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) InFlux dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales InFlux klasörüne koyun.

3. Türkçe yama InFlux ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


InFlux oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve InFlux içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Half-Life birinci şahıs nişancı olarak kabul edilmesine rağmen, türün olağandışı bir temsilcisidir.
1998deki mükemmel FPSnin devamı. Bu yeni oyun, Valve Software şirketi olan ilk Half-Lifeı bize veren ekip tarafından oluşturuldu.
Village Life, şimdiye kadarki en yenilikçi Facebook oyunudur! Village Lifeda oyuncu, yiyecek ve barınağa ihtiyacı olan hamile bir çifte bakmakla başlar.
Youtubers Life for PC, oyuncunun modern bir internet vlogger rolünü üstlenebileceği bir simülasyon oyunudur.
One Hour One Life, çok oyunculu bir hayatta kalma sim oyunudur. Serbest bırakılmasından da sorumlu olan bağımsız sanatçı Jason Rohrer tarafından geliştirilmiştir.
Yorumlar
Yorum ekle