Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Samurai Bringer Türkçe yama

15.02.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Samurai Bringer. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir h4x0r.

Oyun için türkçe yama metni Samurai Bringer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: h4x0r
Oyun açıklaması:
Samurai Bringer, roguelike unsurları olan bir hacknslash. Bağımsız stüdyo Alphawing tarafından geliştirildi ve Playism tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
8136
Yayın yılı:
2022





Samurai Bringer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Samurai Bringer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Samurai Bringer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Samurai Bringer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Samurai Bringer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Samurai Bringer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
6 oyun içeren SAMURAI SHODOWN serisinin eksiksiz koleksiyonu; Samurai Shodown, I, II, III, IV, V ve VI Tüm zamanların en büyük Samuraylarından biri olarak savaşarak SAMURAI SHODOWN tarihini kutlayın.
PC, PS3 ve X360taki Way of the Samurai 3, feodal Japonya döneminde geçen aksiyon oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Bloody Roar 2: Yeni Çağın Getiricisi, popüler üç boyutlu dövüş serisinin ikinci bölümüdür.
Samurai Shodown NeoGeo Collection, NeoGeo konsolunda çıkış yapan altı Samurai Shodown kavgacısının bir derlemesidir.
Soma Bringer tipik bir aksiyon odaklı cRPGdir. Başlık, Nintendo tarafından piyasaya sürülürken, Monolith Software stüdyosu, hesaplarında benzer birçok Japon oyunuyla birlikte yayınlandı.
Yorumlar
Yorum ekle