Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bloody Roar 2: Bringer of the New Age Türkçe yama

27.04.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Bloody Roar 2: Bringer of the New Age. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama DOT.EXE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Bloody Roar 2: Bringer of the New Age (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: DOT.EXE
Oyun açıklaması:
Bloody Roar 2: Yeni Çağın Getiricisi, popüler üç boyutlu dövüş serisinin ikinci bölümüdür. Orijinal oyunda olduğu gibi, oyuncular karakterleri çok daha güçlü, hayvan versiyonlarına dönüştürme yeteneğine sahipler.

İndirme sayısı:
10286
Yayın yılı:
1999





Bloody Roar 2: Bringer of the New Age oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bloody Roar 2: Bringer of the New Age dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bloody Roar 2: Bringer of the New Age klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bloody Roar 2: Bringer of the New Age ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bloody Roar 2: Bringer of the New Age oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bloody Roar 2: Bringer of the New Age içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Samurai Bringer, roguelike unsurları olan bir hacknslash. Bağımsız stüdyo Alphawing tarafından geliştirildi ve Playism tarafından yayınlandı.
Bloody Zombies, Paw Print Gamesin bağımsız ekibi tarafından geliştirilen bir dövüş oyunudur.
Xbox Konsolunu Vuracak En Vahşi 3D Dövüş Oyunu! Xbox konsolunu vuran en vahşi kavgacı Bloody Roar Extremede sonuna kadar savaşın!
Bloody Roar: Hyper Beast Duel, savaşçıların kendilerine çok sayıda ek hayvan becerisi kazandıran özel biçimlere dönüşebildiği popüler bir üç boyutlu dövüş oyunu serisinin ilk bölümüdür.
Soma Bringer tipik bir aksiyon odaklı cRPGdir. Başlık, Nintendo tarafından piyasaya sürülürken, Monolith Software stüdyosu, hesaplarında benzer birçok Japon oyunuyla birlikte yayınlandı.
Yorumlar
Yorum ekle