Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Blubber Busters Türkçe yama

09.04.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Blubber Busters, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Blubber Busters (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: Solitary
Oyun açıklaması:
Blubber Busters, platformcular ve shootem uplar için karakteristik unsurlara sahip bir aksiyon oyunudur. Oyun PCde yayınlandı ve bağımsız stüdyo Thar Be Monsters tarafından geliştirildi ve geliştiriciler için ilham kaynağı, Mega Man, Metal Slug ve Metroid serilerinin başını çektiği XX yüzyılın doksanlı yıllarındaki ikonik oyunlardı.

İndirme sayısı:
9134
Yayın yılı:
2023





Blubber Busters oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Blubber Busters dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Blubber Busters klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Blubber Busters ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Blubber Busters oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Blubber Busters içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Clannad, görsel roman kategorisine ait bir macera oyunudur. Yapım, Kanon, Air, Little Busters!
Summer Pockets görsel bir roman macera oyunudur. Görsel roman konusunda uzmanlaşmış en ünlü stüdyolardan biri olan ve Kanon, Air, Clannad veya Little Busters gibi yapımlarla da tanınan Key ekibi
Küçük veletler! bir Japon görsel roman macera oyunudur. Oyun, Kanon, Air veya Clannad gibi klasikler üzerinde çalışan bu türün en popüler geliştiricilerinden biri tarafından geliştirildi.
Brawl Busters, aksiyon dövüş türünde türünün ilk örneği! Brawl Bustersda seçebileceğiniz 5 karakter sınıfınız var: Boxer, Firefighter, Rocker, Slugger ve Blitzer.
Glitch Busters: Sıkışmış You, Happy Wars ve Happy Dungeons ve Nier Replicant Ver.
Yorumlar
Yorum ekle