Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Clannad Türkçe yama

25.02.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Clannad. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Clannad (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: SHWZ
Oyun açıklaması:
Clannad, görsel roman kategorisine ait bir macera oyunudur. Yapım, Kanon, Air, Little Busters! veya Rewrite gibi oyunlarla tanınan ünlü bir görsel roman yaratıcısı Japon stüdyosu Key tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10861
Yayın yılı:
2004





Clannad oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Clannad dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Clannad klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Clannad ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Clannad oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Clannad içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Summer Pockets görsel bir roman macera oyunudur. Görsel roman konusunda uzmanlaşmış en ünlü stüdyolardan biri olan ve Kanon, Air, Clannad veya Little Busters gibi yapımlarla da tanınan Key ekibi
Roman Sands Re: Build benzersiz bir oyundur. Macera oyunu ve görsel roman unsurlarını, Gacha oyunlarından, korku filmlerinden, hayatta kalma prodüksiyonlarından veya son olarak bulmaca oyunlarından
Mask of the Rose: A Fallen London Romance görsel roman macera oyunu görsel romandır.
PC, AND vb. için piyasaya sürülen Higurashi When They Cry, korku atmosferinde sürdürülen epizodik bir görsel roman macera oyunudur.
Küçük veletler! bir Japon görsel roman macera oyunudur. Oyun, Kanon, Air veya Clannad gibi klasikler üzerinde çalışan bu türün en popüler geliştiricilerinden biri tarafından geliştirildi.
Yorumlar
Yorum ekle