Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Symphony Türkçe yama

27.10.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Symphony. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Symphony (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: Drag Team
Oyun açıklaması:
Symphonyde, kendi şarkı koleksiyonunuz tarafından benzersiz bir şekilde oluşturulan seviyelerde savaşın, öğeleri keşfedin ve içindeki kötülüğü yenmek için patronları alt edin!

İndirme sayısı:
10794
Yayın yılı:
2012





Symphony oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Symphony dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Symphony klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Symphony ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Symphony oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Symphony içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, AND vb.de bulunan Emerald Maiden: Symphony of Dreams, sıradan bir gizli nesne macera oyunudur.
Castlevania Requiem: Symphony of the Night ve Rondo of Blood, iki kült Castlevania oyununun toplu bir baskısıdır: 1994ten Castlevania: Rondo of Blood ve doğrudan devamı Castlevania: Symphony of the
Songbird Symphony, bağımsız Singapurlu ekip Joysteak Studios tarafından geliştirilen platform ve ritim oyunu öğelerini birleştiren bir melezdir.
Vampire: The Masquerade Heartless Symphony, bağımsız bir İspanyol ekibi olan Entalto Studios tarafından geliştirilen bir RPG oyunudur.
Savaş Senfonisi: Nephilim destanı bir fantezi taktik RPGdir. Oyun, Skyborn ve Echoes of Aothoesun yazarları Dancing Dragon Games Studio tarafından geliştirildi.
Yorumlar
Yorum ekle