Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Vampire: The Masquerade Heartless Symphony Türkçe yama

18.04.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Vampire: The Masquerade Heartless Symphony. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Vampire: The Masquerade Heartless Symphony (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: Under SEH
Oyun açıklaması:
Vampire: The Masquerade Heartless Symphony, bağımsız bir İspanyol ekibi olan Entalto Studios tarafından geliştirilen bir RPG oyunudur. Vampire: The Masquerade Jam yarışmasını kazanan ve daha sonra ücretsiz olarak piyasaya sürülen Vampire: The Masquerade Heartless Lullaby adlı ticari olmayan bir projeden geliştirildi.

İndirme sayısı:
9059
Yayın yılı:
2023





Vampire: The Masquerade Heartless Symphony oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Vampire: The Masquerade Heartless Symphony dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Vampire: The Masquerade Heartless Symphony klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Vampire: The Masquerade Heartless Symphony ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Vampire: The Masquerade Heartless Symphony oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Vampire: The Masquerade Heartless Symphony içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Vampire: The Masquerade Swansong, World of Darkness evreninde ve daha doğrusu masaüstü sistemi Vampire: The Masqueradein gerçeklerinde geçen bir RPGdir.
Vampire: The Masquerade Bloodhunt (başlangıçta Vampire: The Masquerade Battle Royale çalışma başlığı altında biliniyordu), battle royale alt türüne ait bir üçüncü şahıs çevrimiçi nişancı oyunudur.
Vampire The Masquerade: Bloodlines for PC, bir vampir topluluğunun hikayesini anlatan bir aksiyon-RPGdir.
Vampire: The Masquerade Heartless Lullaby, Entalto Studios tarafından geliştirilen bir RPGdir.
Vampire: The Masquerade Shadows of New York, 2019 görsel roman oyunu Vampire: The Masquerade Coteries of New Yorka yönelik bağımsız bir özellik genişletmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle