Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Heroes Charge Türkçe yama

03.02.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Heroes Charge! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: HERiTAGE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Heroes Charge (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: HERiTAGE
Oyun açıklaması:
AND ve iOSta yayınlanan Heroes Charge, bir 2D aksiyon oyunudur. Oyun, PC için birkaç ücretsiz oyun (örneğin Commanders of Evony ve Tynon) üzerinde çalışan uCool tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9036
Yayın yılı:
2014





Heroes Charge oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Heroes Charge dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Heroes Charge klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Heroes Charge ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Heroes Charge oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Heroes Charge içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Might & Magic: WWW için Heroes Online, Blue Byte Software tarafından geliştirilen, oynaması ücretsiz, taktiksel bir strateji tarayıcı oyunudur ve Heroes serisinin önceki ana oyunlarının kanonik
AND, PC ve iOSta yayınlanan Heroes of Steel, sıra tabanlı dövüş sistemine sahip bir taktik RPGdir.
AND, PC ve iOSta yayınlanan Call of Duty: Heroes, Activisionın kült birinci şahıs nişancı oyunları serisinin, oynaması ücretsiz bir sosyal strateji biçiminde yapılan bir yan ürünü.
Marvel Heroes Omega (Marvel Universe Online, Marvel Heroes, Marvel Heroes 2015 ve Marvel Heroes 2016 olarak da bilinir), oynaması ücretsiz bir model tarafından dağıtılan bir MMO oyunudur.
Bug Heroes 2, strateji oyunlarından alınan unsurlarla zenginleştirilmiş bir nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle