Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Batbarian: Testament of the Primordials Türkçe yama

11.02.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Batbarian: Testament of the Primordials. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama ASSiGN sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Batbarian: Testament of the Primordials (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: ASSiGN
Oyun açıklaması:
Batbarian, bulmaca oyunları, RPGler ve platform unsurları içeren bir piksel sanatı aksiyon oyunudur. Başlık, Unspeakable Pixels tarafından oluşturuldu.

İndirme sayısı:
9627
Yayın yılı:
2020





Batbarian: Testament of the Primordials oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Batbarian: Testament of the Primordials dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Batbarian: Testament of the Primordials klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Batbarian: Testament of the Primordials ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Batbarian: Testament of the Primordials oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Batbarian: Testament of the Primordials içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
10 yılı aşkın bir süredir, milyonlarca oyuncu, PC ve taşınabilir sistemler için yapılmış bir düzine farklı oyunda en ünlü dedektifin yerini aldı.
WiiU, PSV vb. için Spheroids, renkli, piksel sanatı dünyasında geçen eğlenceli bir 2D platform oyunudur.
Bonez Adventures, yaratıcılarına göre, RPGler ve macera oyunlarının bir kombinasyonudur, ancak RPGler ve macera unsurları içeren bir aksiyon oyunu olarak daha iyi tanımlanır.
Sherlock Holmes: The Mystery of the Pers Halısı, İngiliz edebiyatının klasiklerinden (Journey to the Center of the Earth, Dracula: Origin ve The Testament of Sherlock Holmes dahil) ilham alan macera
Piksel sanatını kağıt ve mürekkep dokularıyla harmanlayan farklı bir görsel stile sahip They Bleed Pixels, yoğun platform oluşturma ve şiddetli beat-em-up eyleminin benzersiz bir karışımı.
Yorumlar
Yorum ekle