Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bonez Adventures: Tomb of Fulaos Türkçe yama

05.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Bonez Adventures: Tomb of Fulaos. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama LSD sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Bonez Adventures: Tomb of Fulaos (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: LSD
Oyun açıklaması:
Bonez Adventures, yaratıcılarına göre, RPGler ve macera oyunlarının bir kombinasyonudur, ancak RPGler ve macera unsurları içeren bir aksiyon oyunu olarak daha iyi tanımlanır.

İndirme sayısı:
9669
Yayın yılı:
2005





Bonez Adventures: Tomb of Fulaos oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bonez Adventures: Tomb of Fulaos dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bonez Adventures: Tomb of Fulaos klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bonez Adventures: Tomb of Fulaos ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bonez Adventures: Tomb of Fulaos oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bonez Adventures: Tomb of Fulaos içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Nightmare, aksiyon macera oyunu Shadow of the Tomb Raiderın (The Forge ve The Pillardan sonra) üçüncü DLCsinin adıdır.
Tomb of the Mask, oyuncunun tuzaklar, hazineler ve rakiplerle dolu bir labirentten geçtiği bir arcade oyunudur.
Path Home, aksiyon macera oyunu Shadow of the Tomb Raiderın yedinci ve son eklentisidir.
Tomb Raider III: Lara Croftun Maceraları, bu sefer eski bir meteordan dört gizemli eser bulmayı amaçlayan cesur arkeologun maceraları serisinin üçüncü bölümüdür.
"Lara Croft: Tomb Raider" galasıyla bağlantılı olarak yayınlanan, Tomb Raider serisinden oyunların dört bölümünün koleksiyoncu baskısı.
Yorumlar
Yorum ekle