Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tibia Türkçe yama

25.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Tibia. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama CHAOS! sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Tibia (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: CHAOS!
Oyun açıklaması:
Tibia nedir? Tibia ücretsiz bir fantezi devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunudur (MMORPG). Cesur bir maceracı rolünü üstlenin ve sihir ve cesaretle dolu gizemli bir dünyayı keşfedin!

İndirme sayısı:
8188
Yayın yılı:
1997





Tibia oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tibia dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tibia klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tibia ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tibia oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tibia içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Chaos Reborn: Adventures, tipik bir fantezi dünyasında geçen sıra tabanlı bir stratejidir.
PC için Chaos Reborn, fantezi sıra tabanlı bir strateji oyunudur ve Chaos: The Battle of Wizards (1985) ve Lords of Chaosun (1999) manevi halefidir.
Goddess: Primal Chaos, AND ve iOS dahil olmak üzere mobil platformlar için koramgame stüdyosu tarafından geliştirilen ve mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz oyun olarak dağıtılan bir MMORPG oyunudur.
Last Chaos, binlerce oyuncunun aynı anda bağlanabileceği, savaşabileceği ve diğer maceracılarla maceralar, görevler ve zanaat becerileri yoluyla cesaretlerini ve savaş becerilerini geliştirebileceği
Chaos Descending, Daybreak Game Company stüdyosu (eski adıyla Sony Online Entertainment) tarafından geliştirilen popüler bir MMORPG olan EverQuest IInin on beşinci genişletmesinin adıdır.
Yorumlar
Yorum ekle