Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

WWE Raw Türkçe yama

05.05.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız WWE Raw. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni WWE Raw (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: DiViNE
Oyun açıklaması:
WWE Raw, bazen çağdaş gladyatörler olarak anılan profesyonel güreşçiler tarafından oynanan güreş maçlarını tasvir eden bir spor oyunudur.

İndirme sayısı:
8195
Yayın yılı:
2002





WWE Raw oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) WWE Raw dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales WWE Raw klasörüne koyun.

3. Türkçe yama WWE Raw ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


WWE Raw oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve WWE Raw içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve XONE için Mutant Futbol Ligi, Amerikan futbolunun bir parodisi olan bir disiplini tasvir eden bir arcade spor oyunudur.
NCAA Football 13, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanadadaki üniversitelerden takımlar arasında oynanan Amerikan futbolu maçlarını konu alan NCAA Football serisinin bir başka bölümüdür.
AEW: For Forever, Amerikan Şirketi All Elite Güreş Lisansında bir spor güreş oyunudur.
Akalabeth, bazen Ultima 0 olarak anılan tüm Ultima serisinin atasıdır.
Port Royale II, bazen çağdaş Sid Meiers Pirates! olarak adlandırılan bir strateji oyunu olan Port Royalein devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle