Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Isle Türkçe yama

27.10.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz The Isle. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni The Isle (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: H2O
Oyun açıklaması:
The Isle, Amerikan stüdyosu The Isle Development Team tarafından geliştirilen ve bunun bir ilk oyun olduğu MMO konvansiyonunda bağımsız bir hayatta kalma sanal alanıdır.

İndirme sayısı:
9362
Yayın yılı:
2023





The Isle oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Isle dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Isle klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Isle ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Isle oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Isle içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Isle of Siptah, Conan Exiles adlı hayatta kalma unsurlarıyla 2018 sandbox aksiyon oyununa yapılan büyük bir genişlemedir.
ANDde yayınlanan Isle of Bxnes, tarih öncesinde geçen bir mobil aksiyon RPGsidir.
PC, PS4 ve XONE için TT Isle of Man: Ride on the Edge, Man Adasında 1907den beri her yıl düzenlenen popüler bir motosiklet yarış serisine adanmış bir yarış oyunudur.
Seers Isle, bu türden bir başka projeyi Boynuz boyunca yayınlayan küçük bir Fransız stüdyosu Nova-box tarafından yaratılan görsel bir roman oyunudur.
TT Isle of Man: Ride On The Edge 3, 1907den beri dünyanın en zorlu tek yollu yarış olarak bilinen yarışmaya odaklanan bir dizi motosiklet oyununda üçüncü taksittir.
Yorumlar
Yorum ekle