Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Isle of Bxnes Türkçe yama

20.03.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Isle of Bxnes, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Isle of Bxnes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: turckeyamaMUSiC
Oyun açıklaması:
ANDde yayınlanan Isle of Bxnes, tarih öncesinde geçen bir mobil aksiyon RPGsidir. Bu oyun, mikrotransactin içermeyen premium bir sürümde yayınlandı.

İndirme sayısı:
8411
Yayın yılı:
2013





Isle of Bxnes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Isle of Bxnes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Isle of Bxnes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Isle of Bxnes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Isle of Bxnes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Isle of Bxnes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Isle, Amerikan stüdyosu The Isle Development Team tarafından geliştirilen ve bunun bir ilk oyun olduğu MMO konvansiyonunda bağımsız bir hayatta kalma sanal alanıdır.
PC, PS4 ve XONE için TT Isle of Man: Ride on the Edge, Man Adasında 1907den beri her yıl düzenlenen popüler bir motosiklet yarış serisine adanmış bir yarış oyunudur.
Angry Birds VR: Isle of Pigs, Angry Birds markasının VR setleri düşünülerek tasarlanan ilk üretimidir.
Seers Isle, bu türden bir başka projeyi Boynuz boyunca yayınlayan küçük bir Fransız stüdyosu Nova-box tarafından yaratılan görsel bir roman oyunudur.
Mechajammer, siberpunk ikliminde bir taktik RPGdir. Oyun, Serpent in the Staglands veya Isle of Bxnes gibi oyunlarla tanınan Whalenought Studios tarafından geliştirildi.
Yorumlar
Yorum ekle