Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wuppo Türkçe yama

21.06.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Wuppo. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ACME.

Oyun için türkçe yama metni Wuppo (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: ACME
Oyun açıklaması:
Wuppo, ek RPG ve platform oyunu öğelerine sahip bir macera oyunudur. Oyun, Knuist & Perzik olarak bilinen bağımsız geliştiricilerden oluşan bir ikili tarafından geliştirildi ve PC, XONE ve PS4 dahil olmak üzere bir dizi platform için piyasaya sürüldü.

İndirme sayısı:
8251
Yayın yılı:
2016





Wuppo oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wuppo dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wuppo klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wuppo ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wuppo oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wuppo içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hoa, macera oyunu öğelerine sahip büyüleyici ve huzurlu bir platform oyunudur.
Inked, Somnium Games tarafından geliştirilen ve Brothers: A Tale of Two Sons veya Syndicate dahil olmak üzere sayısız oyunla tanınan bir stüdyo olan Starbreeze tarafından yayınlanan bir platform
Three Fourths Home, SWITCH, PS4 vb. dahil olmak üzere bir dizi platform için piyasaya sürülen deneysel, anlatı odaklı bir oyundur.
PC ve XONE için Ori and the Blind Forest, bağımsız bir geliştirici olan Moon Studios tarafından üretilen, RPG öğelerine sahip iki boyutlu bir platform oyunudur.
Lost Region, 2017de PC, XONE ve PS4 dahil olmak üzere bir dizi platformda piyasaya sürülen hayatta kalma odaklı bir MMOdur.
Yorumlar
Yorum ekle