Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dream Türkçe yama

21.12.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Dream. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir LSD, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Dream (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: LSD
Oyun açıklaması:
Dream, hayallerine bir saplantı geliştiren, hayatında hiçbir yönü olmayan genç bir mezun olan Howard Phillipsin rolünü üstlenmenizi sağlayan birinci şahıs atmosferik keşif oyunudur.

İndirme sayısı:
9332
Yayın yılı:
2015





Dream oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dream dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dream klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dream ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dream oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dream içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PCde yayınlanan Bad Dream: Coma, Desert Fox Softwareden bağımsız bir tıkla ve tıkla macerasıdır.
PS3, PSV ve X360ta yayınlanan Dream Club Zero: Special Edipyon!, atari ve müzik öğeleri içeren Japon flört simülatörleri serisinin ikinci bölümüdür.
Captain Tsubasa: Dream Team, Captain Tsubasa adlı popüler manga ve anime serisine dayanan bir mobil oyundur.
Dream Cycle, Cathuria Games stüdyosu tarafından geliştirilen ve Raw Fury tarafından yayınlanan bir aksiyon macera oyunudur.
Japon şirketi Konami tarafından oluşturulan Dream Skincare, tipik bir video oyunu olmayan Nintendo DS taşınabilir konsolu için başka bir üründür.
Yorumlar
Yorum ekle