Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ever Forward Türkçe yama

12.06.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Ever Forward. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir The Company, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Ever Forward (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: The Company
Oyun açıklaması:
Ever Forward, bağımsız Pathea Games stüdyosunun eseridir. Çinli geliştiriciler, My Time at Portia adlı bir sandbox RPG geliştirdikten sonra kendilerini macera oyunu türünde test etmeye karar verdiler.

İndirme sayısı:
9662
Yayın yılı:
2020





Ever Forward oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ever Forward dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ever Forward klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ever Forward ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ever Forward oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ever Forward içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kitaria Fables, Twin Hearts stüdyosunun ilk oyunudur ve Stardew Valley ve My Time at Portia gibi oyunları akla getirir.
Forward Assault, AND ve iOS üzerinde çalışan ve Blayze Games tarafından geliştirilen mobil platformlarda yayınlanan birinci şahıs çevrimiçi nişancı oyunudur.
Bu ürün sayesinde, İkinci Dünya Savaşının orta ve batı cephelerinde 1940-45in en büyük harekâtlarında savaşan ordu komutanının tüm açmazlarını ve sorunlarını görebiliyoruz.
Team17 tarafından yayınlanan My Time at Portia, PC, SWITCH vb. için piyasaya sürüldü, bir köy yaşamı simülatörünün unsurlarına sahip bir rol yapma sanal oyunudur.
Planet of Heroes, Fast Forward Studiostaki bağımsız ekip tarafından geliştirilen bir MOBAdır.
Yorumlar
Yorum ekle