Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Kitaria Fables Türkçe yama

06.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Kitaria Fables. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ORiGiN, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Kitaria Fables (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: ORiGiN
Oyun açıklaması:
Kitaria Fables, Twin Hearts stüdyosunun ilk oyunudur ve Stardew Valley ve My Time at Portia gibi oyunları akla getirir. Aksiyon RPG ve çiftlik simülatörünün bir karışımıdır.

İndirme sayısı:
9678
Yayın yılı:
2021





Kitaria Fables oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Kitaria Fables dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Kitaria Fables klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Kitaria Fables ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Kitaria Fables oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Kitaria Fables içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Shadow Within, 2016 yılında başlayan Endless Fables serisinin dördüncü bölümünün alt başlığıdır.
Unutulmuş Masallar: Westwinddeki Kurtlar, Alman sistemi The Dark Eye (orijinal: Das Schwarze Auge) için yaratılmış evrende geçen RPG unsurlarına sahip görsel bir romandır.
Kyrandia, karanlık gizemli ormanların ve uyuyan ejderhaların ülkesidir.
Endless Fables 3: Dark Moor, antropolog Pamela Cavendishi oynadığımız ve çeşitli bilmeceler çözdüğümüz HOPA (Hidden Object Puzzle Adventure) alt türüne ait, 2016 yılında piyasaya sürülen bir dizi
Şimdi görüyorsun. Şimdi yapmıyorsun. Kyrandia ülkesi parça parça yok oluyor ve siz, laneti kırmak ve onu kurtarmak için dünyanın merkezine seyahat etmesi gereken sıra dışı, genç mistiksiniz.
Yorumlar
Yorum ekle