Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bracken Tor: The Time of Tooth and Claw Türkçe yama

18.08.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Bracken Tor: The Time of Tooth and Claw. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Bracken Tor: The Time of Tooth and Claw (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: Solitary
Oyun açıklaması:
BİR ŞEY MOOR İNSANLARINI TAKİP EDİYOR. Kanlı Ay yükseldi. Bir şeyler kıpır kıpır, vahşi, eski ve korkunç bir şey. Yıllar önce, parçalara ayrılmış, parçalanmış ve yutulmuş çiftlik hayvanlarının keşfiyle başladı.

İndirme sayısı:
10001
Yayın yılı:
2011





Bracken Tor: The Time of Tooth and Claw oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bracken Tor: The Time of Tooth and Claw dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bracken Tor: The Time of Tooth and Claw klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bracken Tor: The Time of Tooth and Claw ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bracken Tor: The Time of Tooth and Claw oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bracken Tor: The Time of Tooth and Claw içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Başrolde bir korsan kedi olan Captain Clawın yer aldığı bir platform aksiyon oyunu.
Growlanser: Wayfarer of Time, ilk olarak 2003 yılında PlayStation 2de piyasaya sürülen RPG Growlanser IV: Wayfarer of the Time için geliştirilmiş ve geliştirilmiş bir bağlantı noktasıdır.
Tooth and Tale, ödüllü Monaco: Whats Yours Is Mineın yaratıcıları Pocketwatch Games tarafından PC ve PS4 için gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Time and Eternity (org. Tokyo to Towa), bu türün en karakteristik özelliklerini birleştiren geleneksel bir jRPG oyunudur.
Eski bir mucit ve zaman içinde şaşırtıcı bir maceraya çıkan bir salyangoz.
Yorumlar
Yorum ekle