Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Powrot Bombera Türkçe yama

02.02.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Powrot Bombera, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Powrot Bombera (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: T3
Oyun açıklaması:
Bombers Return, klasik Bomberman oyunlarına Polonyalı cevabıdır. Destan Entertainment stüdyosunun üretimi basit bir karbon kağıdı değil, orijinalinden bilinen unsurların yaratıcı bir gelişimidir.

İndirme sayısı:
10772
Yayın yılı:
2006





Powrot Bombera oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Powrot Bombera dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Powrot Bombera klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Powrot Bombera ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Powrot Bombera oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Powrot Bombera içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Wlatcy Moch: Magic Warriors II The Return of Pan Czan Dragon, kült animasyon serilerine atıfta bulunan bir başka Red Dot Games stüdyo oyunudur.
Kayıp Dünya Domuzcuklarındaki birçok maceradan sonra Kwik ve Duck Kwak eve dönüyor.
Hudson Softtan geliştiriciler, iyi bilinen oyuna daha fazla disiplin ekleyerek klasik formülü genişletmeye karar verdiler.
Stalin Metrosu: Red Veil, son derece ilginç bir FPS çekim deneyiminin yaratıcı bir gelişimidir.
Ünlü serinin ilk bölümü PS1de yayınlanacak. Başlık, bilinen mekanikte bir devrim getirmiyor, bir veya daha fazla kişinin özel tahtalarda bombalar üzerinde atari savaşlarında savaşmasını sağlıyor.
Yorumlar
Yorum ekle