Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Last Tide Türkçe yama

26.05.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Last Tide. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama rex922 sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Last Tide (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: rex922
Oyun açıklaması:
Last Tide: Aquatic Royale, popüler çok oyunculu battle royale moduna odaklanan alışılmadık bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Bu oyunun aksiyonu okyanusların derinliklerinde geçiyor, oyuncular savaşan dalgıçlar rolünü üstleniyor.

İndirme sayısı:
9923
Yayın yılı:
2023





Last Tide oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Last Tide dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Last Tide klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Last Tide ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Last Tide oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Last Tide içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Açıklama: Enigma Rising Tideın merakla beklenen Altın Sürümü burada.
Gettysburg: The Tide Turns for PC ve iOS, Crisis in Command serisi ve Battle of the Bulgedan bilinen tür meraklıları Shenandoah tarafından geliştirilen, ünlü Gettysburg savaşının sıra tabanlı bir
NAIRI: Rising Tide, görsel bir roman macera oyunudur ve 2018 oyunu NAIRI: Tower of Shirinin doğrudan devamıdır.
Islands of Nyne: PC, PS4 ve XONE için Battle Royale, The Hunger Gamesten ilham alan oyun modları için karakteristik olan, yalnızca çok oyunculu bir birinci şahıs nişancı oyunudur.
Naval Assault: The Killing Tide, tamamen silahlı bir denizaltıya komuta ettiğiniz 2.
Yorumlar
Yorum ekle