Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Flock Türkçe yama

12.05.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, The Flock, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama DTCG sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni The Flock (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: DTCG
Oyun açıklaması:
The Flock, çok oyunculu çatışmalar için özel olarak tasarlanmış kıyamet sonrası bir aksiyon oyunudur; Vogelsapın bağımsız stüdyosu prodüksiyonun geliştirilmesinden sorumludur.

İndirme sayısı:
8673
Yayın yılı:
2015





The Flock oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Flock dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Flock klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Flock ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Flock oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Flock içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Flock, kooperatif oyununa, keşif ve toplayan yaratıklara odaklanan bir macera oyunudur.
Sürü içinde! Oyuncular, tüm hayvanları Ana Gemiye kadar sürmesi, şeytani bulmacaları çözmesi ve yol boyunca kargaşaya neden olması gereken bir UFOnun kontrolünü ele alıyor.
Instant Sports, çok oyunculu eğlence için tasarlanmış bir spor oyunudur.
Hidden Folks for PC, iOS ve AND, iki geliştirici tarafından oluşturulan eğlenceli bir bulmaca oyunudur: Oyunun geliştirilmesinden sorumlu olan Adriaan de Jongh ve çizimlerden sorumlu olan Sylvain
Take No Prisoners, insanlığı radyasyonun bir sonucu olarak yok olmaktan kurtarmaya çalıştığımız kıyamet sonrası acımasız bir yukarıdan aşağıya çekimdir.
Yorumlar
Yorum ekle