Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Instant Sports Türkçe yama

30.01.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Instant Sports. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Instant Sports (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: AAOCG
Oyun açıklaması:
Instant Sports, çok oyunculu eğlence için tasarlanmış bir spor oyunudur. Bu, tenisten beyzbola altı mini oyundan oluşan bir settir. Nintendo Switch konsolu için özel olarak oluşturulan oyundan Just for Games stüdyosu sorumludur.

İndirme sayısı:
9450
Yayın yılı:
2019





Instant Sports oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Instant Sports dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Instant Sports klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Instant Sports ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Instant Sports oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Instant Sports içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sports Party, plaj ve temiz hava sporlarına odaklanan altı mini oyundan oluşan bir settir.
Nintendo Switch Sports, Nintendo tarafından geliştirilen bir spor oyunudur.
Sizi Ayağa Kaldıran 10 Eksiksiz Spor Etkinliği! DECA SPORTS, DECA SPORTS FREEDOMda kendi vücudunuzu kullanarak oynadığınız 10 spor etkinliği ile sporu bir üst seviyeye ve Xbox 360a taşıyor!
Wii™de 1 milyondan fazla satmış olan hit spor derleme serisi DECA SPORTS, DECA SPORTS DSdeki 10 YENİ spor etkinliğiyle heyecan verici çoklu spor yarışmasını yollara çıkarıyor!
MTV Sports: Snowboarding, Radical Entertainment tarafından geliştirilen ve THQ tarafından yayınlanan bir spor oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle