Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Naruto: Ultimate Ninja Heroes Türkçe yama

27.10.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Naruto: Ultimate Ninja Heroes. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Naruto: Ultimate Ninja Heroes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: ismail
Oyun açıklaması:
Naruto: Ultimate Ninja Heroes for PSP, bir dizi dövüş oyununun başka bir bölümüdür. Bu başlık, kökleri Japonyada olan popüler anime serisine dayanmaktadır.

İndirme sayısı:
8354
Yayın yılı:
2007





Naruto: Ultimate Ninja Heroes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Naruto: Ultimate Ninja Heroes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Naruto: Ultimate Ninja Heroes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Naruto: Ultimate Ninja Heroes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Naruto: Ultimate Ninja Heroes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Naruto: Ultimate Ninja Heroes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Naruto Shippuden: X360 ve PS3 için Ultimate Ninja Storm Generations, Naruto: Ultimate Ninja serisinin bir başka bölümüdür.
NİHAİ NINJA SAVAŞI GELİŞTİ! Naruto Evrenine dayanan en iyi dövüş oyunu serisinin en yenisi ve en gelişmişi olan Ultimate Ninja 3, seriden beklediğimiz her şeyi mükemmelleştiriyor ve büyük yenilikçi
Naruto Shippuden: X360 ve PS3 için Ultimate Ninja Storm 3, Naruto adlı parlak saçlı bir ninjanın maceralarını izleyen Naruto: Ultimate Ninja serisinin bir başka bölümüdür.
Ultimate Ninja, NARUTO SHIPPUDEN ile tanışıyor! Ultimate Ninja®4: NARUTO SHIPPUDEN, Naruto destanının yeni büyük bölümü SHIPPUDENı Kuzey Amerikaya getiren ilk oyun olacak.
Naruto: Ultimate Ninja Storm PS3, PC vb. için serinin PlayStation 3 için yayınlanan ilk oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle