Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Monster Strike Türkçe yama

28.12.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Monster Strike. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir live_4_ever, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Monster Strike (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: live_4_ever
Oyun açıklaması:
Monster Strike, strateji ve RPG öğelerine sahip bir iOS, AND ve 3DS savaş oyunudur. Oyun, bir Japon sosyal ağ sitesi olan Mixi tarafından, Games Republicin yaratıcısı ve Final Fight veya Street Fighter II gibi oyunların geliştirilmesine katılan Konami ve Capcomun eski iş arkadaşı Yoshiki Okamota ile işbirliği içinde geliştirildi.

İndirme sayısı:
10893
Yayın yılı:
2013





Monster Strike oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Monster Strike dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Monster Strike klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Monster Strike ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Monster Strike oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Monster Strike içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Strike Suit Infinity, Strike Suit Zeroya dayanan yüksek puanlı bir kovalayıcıdır.
Monster Prom 2: Monster Camp, 2018de Monster Prom oyunuyla başlayan sıra dışı bir flört simülatörleri serisinin ikinci bölümüdür.
Crazy Bowling Strike EX, anime tarzı bir arcade oyunu ve geleneksel bowlingin bir çeşididir.
Counter-Strike Online 2, Asyada popüler olan MMOFPS Counter-Strike Online oyununun devamıdır.
F/A-18 Precision Strike Fighter, dünyanın en ünlü çok görevli dövüşçülerinden birini simüle etme girişiminden başka bir şey değil.
Yorumlar
Yorum ekle