Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Guilty Gear Xrd -SIGN- Türkçe yama

10.08.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Guilty Gear Xrd -SIGN-. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama AT4RE.

Oyun için türkçe yama metni Guilty Gear Xrd -SIGN- (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: AT4RE
Oyun açıklaması:
Birkaç yıllık sessizliğin ardından PC, PS3 vb. için yayınlanan Guilty Hear Xrd -SIGN-, Guilty Gear dövüş serisinin bir başka bölümü. Konunun devamı dışında oyun, yepyeni, devrim niteliğinde bir grafik motoru sunuyor.

İndirme sayısı:
10977
Yayın yılı:
2023





Guilty Gear Xrd -SIGN- oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Guilty Gear Xrd -SIGN- dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Guilty Gear Xrd -SIGN- klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Guilty Gear Xrd -SIGN- ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Guilty Gear Xrd -SIGN- oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Guilty Gear Xrd -SIGN- içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Guilty Gear Xrd Rev 2, PC, PS4 ve PS3te yayınlanan bir dövüş oyunudur.
Guilty Gear X: Advance Edition, Game Boy Advance için birinci sınıf bir dövüşçü olarak çıkıyor.
Guilty Gear X2, en popüler Japon dövüşlerinden birinin bir sonraki bölümü ve aynı zamanda 2001de yayınlanan pozisyonun resmi devamı (Guilty Gear X).
1 inanılmaz oyunda 2 harika dövüşçü ile savaşın! Guilty Gear X2 Reloadın hızlı tempolu arcade dövüşünü ve Guilty Gear Judgmentta yepyeni yan kaydırma eylemini deneyimleyin!
PC ve PS2 için Guilty Gear Isuka, şimdiye kadar PlayStation 2 için mevcut olan popüler 2D dövüş oyunu Guilty Gear X2nin devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle