Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Guilty Gear Xrd Rev 2 Türkçe yama

20.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Guilty Gear Xrd Rev 2. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama CODEX.

Oyun için türkçe yama metni Guilty Gear Xrd Rev 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: CODEX
Oyun açıklaması:
Guilty Gear Xrd Rev 2, PC, PS4 ve PS3te yayınlanan bir dövüş oyunudur. Serideki önceki tüm bölümlerin yaratıcıları olan Japon stüdyo Arc System Works tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
9165
Yayın yılı:
2017





Guilty Gear Xrd Rev 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Guilty Gear Xrd Rev 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Guilty Gear Xrd Rev 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Guilty Gear Xrd Rev 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Guilty Gear Xrd Rev 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Guilty Gear Xrd Rev 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Guilty Gear, Arc System Works tarafından geliştirilen klasik bir dövüş oyunudur.
Guilty Gear X: Advance Edition, Game Boy Advance için birinci sınıf bir dövüşçü olarak çıkıyor.
Guilty Gear Xrd -Revelator- PC, PS4 ve PS3 için 1998de başlayan efsanevi Guilty Gear serisinden klasik bir Japon dövüş oyunudur.
Guilty Gear X2, en popüler Japon dövüşlerinden birinin bir sonraki bölümü ve aynı zamanda 2001de yayınlanan pozisyonun resmi devamı (Guilty Gear X).
PC ve PS2 için Guilty Gear Isuka, şimdiye kadar PlayStation 2 için mevcut olan popüler 2D dövüş oyunu Guilty Gear X2nin devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle