Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Radiant Historia Türkçe yama

13.05.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Radiant Historia, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ORiGiN, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Radiant Historia (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: ORiGiN
Oyun açıklaması:
Hikaye üç kahramanın maceralarını konu alıyor. Stock, Rainey ve Marco, garip bir vebanın vurduğu Vainqueur kıtasını geçerler. Çevre hızla bir çöle dönüşüyor ve orada yaşayan insanlar kum canavarlarına dönüşüyor.

İndirme sayısı:
8025
Yayın yılı:
2010





Radiant Historia oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Radiant Historia dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Radiant Historia klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Radiant Historia ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Radiant Historia oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Radiant Historia içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dünya Masalları: Radiant Mythology, geçmişi 1995e dayanan çok satan bir serinin yan ürünü olan bir jRPG yapımıdır.
Kuzeydeki Daein krallığının komşu Kırımı işgal etmesinden ve neredeyse Tellius kıtasını tüketen bir savaşa yol açmasından bu yana üç yıl geçti.
Treasure tarafından restore edilen Radiant Silvergun artık hazır! Bunu bir efsane yapan ateş etme oyunu değişmedi, ancak gizli bir Ikaruga tarzı atış modu herkese yeni bir şey veriyor.
PC için Stonehearth, ekonomiye vurgu yapan bir sanal alan RTSsidir. Bu, EVO olarak bilinen bir e-spor Evrim Şampiyonası Serisi turnuvası kurmakla tanınan Tom ve Tony Canzons kardeşler tarafından
Bu karakter koleksiyonu, oyunun başında oluşturulan sanal alter egomuz tarafından kontrol edilmelidir.
Yorumlar
Yorum ekle