Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tales of the World: Radiant Mythology Türkçe yama

20.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Tales of the World: Radiant Mythology. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: SUPPLEX, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Tales of the World: Radiant Mythology (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: SUPPLEX
Oyun açıklaması:
Dünya Masalları: Radiant Mythology, geçmişi 1995e dayanan çok satan bir serinin yan ürünü olan bir jRPG yapımıdır. Bu serinin tarihinde bir kez daha PlayStation Portable hedef konsol haline getirildi.

İndirme sayısı:
9619
Yayın yılı:
2007





Tales of the World: Radiant Mythology oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tales of the World: Radiant Mythology dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tales of the World: Radiant Mythology klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tales of the World: Radiant Mythology ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tales of the World: Radiant Mythology oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tales of the World: Radiant Mythology içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hikaye üç kahramanın maceralarını konu alıyor. Stock, Rainey ve Marco, garip bir vebanın vurduğu Vainqueur kıtasını geçerler.
Mythology Retold, başlangıçta 2022de piyasaya sürülen RTSnin yeni yenilenmiş bir versiyonudur.
Age of Mythology — Oyuncuları, kahramanların efsane canavarlarla savaştığı ve tanrıların ölümlülerin işlerine müdahale ettiği bir zamana taşıyan oyun.
Tales of the World: Reve Unitia, jRPG Tales of yan serisine ait sıra tabanlı dövüş sistemine sahip bir strateji RPG oyunudur.
Bu karakter koleksiyonu, oyunun başında oluşturulan sanal alter egomuz tarafından kontrol edilmelidir.
Yorumlar
Yorum ekle