Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tropico Mobile Türkçe yama

08.10.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Tropico Mobile, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir AHCU.

Oyun için türkçe yama metni Tropico Mobile (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: AHCU
Oyun açıklaması:
iOSta yayınlanan Tropico, küçük bir ada devletinden sorumlu diktatör rolünü oynadığımız ekonomik stratejiler serisinin mobil versiyonudur. Serinin ana sürümlerinden farklı olarak, bu oyun Kalypso (bu serinin diğer tüm oyunlarının arkasındaki şirket) tarafından geliştirilmemiştir.

İndirme sayısı:
8455
Yayın yılı:
2018





Tropico Mobile oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tropico Mobile dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tropico Mobile klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tropico Mobile ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tropico Mobile oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tropico Mobile içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 vb. için Tropico 5, oyuncunun bir muz cumhuriyetinin hükümdarı olduğu ekonomik strateji oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Tropico 5: PC, PS4 vb. için Waterborne, Haemimont Games tarafından geliştirilen kült ekonomik strateji oyunları serisinin beşinci bölümünün ilk büyük genişleme paketidir.
Tropico 3: PC için Mutlak Güç, ekonomik strateji oyunu Tropico 3ün ilk genişleme paketidir.
Tropico 4: PC ve X360 için Modern Times, ekonomik bir strateji oyunu Tropico 4 (2011) için ilk tam teşekküllü genişleme paketidir.
Casusluk, 2014 yılında piyasaya sürülen bir ekonomik strateji oyunu olan Tropico 5in ikinci büyük genişleme paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle