Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Lost Castle Türkçe yama

01.06.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Lost Castle, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama ORACLE.

Oyun için türkçe yama metni Lost Castle (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: ORACLE
Oyun açıklaması:
Lost Castle, Hunter Studio tarafından geliştirilen bağımsız bir oyundur. Başlangıçta yalnızca Çinde faaliyet gösteren küçük bir geliştiricidir.

İndirme sayısı:
10067
Yayın yılı:
2016





Lost Castle oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Lost Castle dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Lost Castle klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Lost Castle ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Lost Castle oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Lost Castle içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Polonyalı bağımsız stüdyo 7LEVELS tarafından geliştirilen Castle of Heart for SWITCH, oyuncunun lanetli bir şövalye rolünü üstlendiği bir fantezi dünyasında geçen 2D bir platform oyunudur.
Castle Doombad, mobil bir kule savunma strateji oyunudur. Adult Swim Games tarafından geliştirilmiştir.
PC ve XONE için Castle Crashers, orijinal olarak Xbox 360 ve daha sonra PC ve PlayStation 3 için piyasaya sürülen popüler 2008 bağımsız oyunu Castle Crashersın geliştirilmiş bir sürümüdür.
Hyakki Castle, PCde yayınlanan eski bir okul rol yapma zindan paletli oyunudur.
King of the Castle, Independent Studio Tributary Games tarafından geliştirilen ve Team17 tarafından yayınlanan benzersiz bir çok oyunculu strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle