Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Castle Doombad Türkçe yama

21.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Castle Doombad. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir ASSiGN.

Oyun için türkçe yama metni Castle Doombad (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: ASSiGN
Oyun açıklaması:
Castle Doombad, mobil bir kule savunma strateji oyunudur. Adult Swim Games tarafından geliştirilmiştir. PlotCastle Doombad, klasik peri masallarından basmakalıp bir kötü adam olarak oynamanıza izin veriyor.

İndirme sayısı:
9601
Yayın yılı:
2014





Castle Doombad oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Castle Doombad dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Castle Doombad klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Castle Doombad ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Castle Doombad oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Castle Doombad içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Günlük hayatınızdan uzaklaşmanız ve rahatlamanız mı gerekiyor? O zaman Froggy Castle ile tam hedeftesiniz!
Polonyalı bağımsız stüdyo 7LEVELS tarafından geliştirilen Castle of Heart for SWITCH, oyuncunun lanetli bir şövalye rolünü üstlendiği bir fantezi dünyasında geçen 2D bir platform oyunudur.
PC ve XONE için Castle Crashers, orijinal olarak Xbox 360 ve daha sonra PC ve PlayStation 3 için piyasaya sürülen popüler 2008 bağımsız oyunu Castle Crashersın geliştirilmiş bir sürümüdür.
AND, iOS ve tarayıcılarda yayınlanan Castle Clash, mobil cihazlarda bulunan en ünlü strateji oyunlarından biridir.
King of the Castle, Independent Studio Tributary Games tarafından geliştirilen ve Team17 tarafından yayınlanan benzersiz bir çok oyunculu strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle