Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

BOID Türkçe yama

19.01.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz BOID. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir HAZE.

Oyun için türkçe yama metni BOID (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: HAZE
Oyun açıklaması:
BOID, çok oyunculu rekabete odaklanan, sınıf sistemi tabanlı, orijinal gerçek zamanlı bir stratejidir. Oyun, küçük bir Fransız stüdyosu Mokus Games ile Not the Robots ve No Time to Açıklama gibi yapımlarla tanınan TinyBuildin bağımsız bir yayıncısı arasındaki işbirliğinin sonucudur.

İndirme sayısı:
10333
Yayın yılı:
2016





BOID oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) BOID dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales BOID klasörüne koyun.

3. Türkçe yama BOID ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


BOID oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve BOID içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Total War: Three Kingdoms for PC, sıra tabanlı ve gerçek zamanlı strateji oyunlarının bir karışımıdır.
Amazing Adventures: The Forgotten Ruins, Black Lantern Studios geliştirme ekibi ile gündelik yapımlarda (ara sıra oyuncular) uzmanlaşmış bir şirket olan PopCap Games arasındaki işbirliğinin bir
Micro Commandos, Economic War, Stardom: Your Quest for Fame veya Airline Tycoon Evolution gibi yapımlarla tanınan Monte Cristonun eğlenceli bir gerçek zamanlı stratejisidir.
PC için Onward, çok oyunculu oyunlara odaklanan bir taktik nişancı oyunudur.
Humanity, Tetris Effect veya Rez Infinite gibi yapımlarla tanınan Japon stüdyo Enhance ve Tha arasındaki işbirliğinin sonucudur.
Yorumlar
Yorum ekle