Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

WCW Mayhem Türkçe yama

11.10.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz WCW Mayhem. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir RNDD.

Oyun için türkçe yama metni WCW Mayhem (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: RNDD
Oyun açıklaması:
Electronic Arts tarafından geliştirilen güreş oyunu serisinin ilk bölümü. Ünvan, Dünya Şampiyonası Güreş lisansına dayanmaktadır ve ringin en büyük yıldızlarının çeşitli düello türlerinde rekabet etmelerini sağlar.

İndirme sayısı:
9134
Yayın yılı:
1999





WCW Mayhem oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) WCW Mayhem dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales WCW Mayhem klasörüne koyun.

3. Türkçe yama WCW Mayhem ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


WCW Mayhem oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve WCW Mayhem içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bike Mayhem 2, iOS ve Android mobil cihazlar için 2014te piyasaya sürülen Bike Mayhem: Extreme Mountain Racingin devamı olarak XONE için tasarlanmış, bisikletle ilgili yandan ilerleyen bir arcade
Magic & Mayhem, Mythos Gameste bir ekip tarafından geliştirilen ve X-COM: Apocalypsede kullanılan motor tarafından desteklenen gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Mayhem Brawler tam bir dövüş oyunu. Oyun, 1990lı yılların kült temsilcilerinden ilham alsa da, aynı zamanda oyuncuların yaptıkları seçimlerle olay örgüsüne etki eden seçimlerle yeni bir soluk
Ciddi Sam: Siberian Mayhem, Ciddi Sam 4 için 2020de piyasaya sürülen bağımsız bir genişlemedir.
Magic & Mayhem: The Art of Magic, 1994ün büyük hiti X-Com: UFO Defensein tasarımcısı Jullian Gallopun yarattığı Magic & Mayhemin devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle