Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Borrowed Time Türkçe yama

30.01.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Borrowed Time. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama SCOOPEX sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Borrowed Time (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: SCOOPEX
Oyun açıklaması:
Metin macera oyunu Borrowed Timeın (İngilterede Time to Die olarak bilinir) aksiyonu bizi geçen yüzyılın otuzlu yıllarına, Amerikan metropollerinden birine götürüyor.

İndirme sayısı:
8663
Yayın yılı:
1985





Borrowed Time oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Borrowed Time dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Borrowed Time klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Borrowed Time ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Borrowed Time oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Borrowed Time içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Crash Timeın bu yeni bölümü, yarış serisini tamamen yeni bir düzeye çıkarıyor.
Growlanser: Wayfarer of Time, ilk olarak 2003 yılında PlayStation 2de piyasaya sürülen RPG Growlanser IV: Wayfarer of the Time için geliştirilmiş ve geliştirilmiş bir bağlantı noktasıdır.
Eski bir mucit ve zaman içinde şaşırtıcı bir maceraya çıkan bir salyangoz.
Time of Defiance, paramparça bir dünyanın devasa manzarasında geçen, yalnızca çevrimiçi, çok oyunculu, gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
RPG Time: The Legend of Wright, bir çocuğun masasında kalem eskizleri, karton kesikler ve diğer gündelik nesnelerle oluşturulmuş bir fantezi dünyasında geçen renkli bir RPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle