Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Blind Fate: Edo no Yami Türkçe yama

03.03.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Blind Fate: Edo no Yami. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama ZWT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Blind Fate: Edo no Yami (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: ZWT
Oyun açıklaması:
Edo no Yami: Swords Sing Unseen, Japonyanın fütüristik, siberpunk versiyonunda geçen iki boyutlu bir aksiyon oyunudur. İblislerle savaşan kör bir savaşçı rolünü üstleniyoruz.

İndirme sayısı:
10890
Yayın yılı:
2023





Blind Fate: Edo no Yami oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Blind Fate: Edo no Yami dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Blind Fate: Edo no Yami klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Blind Fate: Edo no Yami ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Blind Fate: Edo no Yami oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Blind Fate: Edo no Yami içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC ve XONEda yayınlanan Ori and the Blind Forest: Definitive Edition, RPG öğelerine sahip iki boyutlu bir platform oyunudur.
Fate/Extella Link, serideki görsel roman ve anime ile bilinen bir evrende gömülü olan başka bir Fate başlığıdır.
Blind, oyuncuların çevreleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için ekolokasyon kullanan kör bir kadın rolünü üstlendiği alışılmadık bir birinci şahıs psikolojik gerilim filmidir.
PC ve XONE için Ori and the Blind Forest, bağımsız bir geliştirici olan Moon Studios tarafından üretilen, RPG öğelerine sahip iki boyutlu bir platform oyunudur.
Fate, oyuncunun bir sömürge polisi haline geldiği bir aksiyon/FPS oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle