Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Darkout Türkçe yama

06.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Darkout. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama TSRh.

Oyun için türkçe yama metni Darkout (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: TSRh
Oyun açıklaması:
İnsanlığın geride bırakmaya çalıştığı bir dünyada çöken ve tek başına olan Darkout, oyuncuları Illunada zorlu, prosedürel olarak oluşturulmuş biyomlarda hayatta kalmaya zorluyor ve oyunun sandbox özelliklerini kullanarak barınaklar inşa ediyor, silahlar üretiyor ve yeni teknolojileri araştırıyor.

İndirme sayısı:
10297
Yayın yılı:
2013





Darkout oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Darkout dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Darkout klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Darkout ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Darkout oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Darkout içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bitcraft, Kaliforniyalı stüdyo Clockwork Labsın ilk oyunudur. Oyuncuları, çiftçilik yapabilecekleri, keşfedebilecekleri, ticaret yapabilecekleri veya kendi medeniyetlerini inşa edebilecekleri,
State of Decay 2: Heartland, oyuncuların zombi istilasına uğramış bir dünyada hayatta kalmaya çalıştığı 2018 sandbox aksiyon oyununa bir eklentidir.
Creativerse, voksellerden oluşturulmuş, prosedürel olarak oluşturulmuş bir açık dünyaya sahip çevrimiçi bir hayatta kalma macera oyunudur.
ARK: Survival Evolved, oyuncuları dinozorlar ve diğer oyuncularla karşı karşıya getiren, açık bir dünyada geçen bir sandbox hayatta kalma simülatörüdür.
King of Seas, korsan temalı açık, prosedürel olarak oluşturulmuş bir fantezi dünyasında geçen bir 3D RPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle