Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Blocky Farm Türkçe yama

01.03.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Blocky Farm. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Blocky Farm (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: iNFLUENCE
Oyun açıklaması:
Blocky Farm, Jet Toasttaki küçük ekip tarafından oluşturulan Polonyalı bir mobil oyundur. Başlık, bazıları tamamen kozmetik olan, bazıları (elmaslar) oyunu hızlandırmamızı sağlayan mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz modelde mevcuttur.

İndirme sayısı:
10967
Yayın yılı:
2017





Blocky Farm oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Blocky Farm dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Blocky Farm klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Blocky Farm ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Blocky Farm oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Blocky Farm içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Farm Expert 2017 for PC, Farm Expert 2016 ve Professional Farmer 2015 gibi oyunların yaratıcısı PlayWay tarafından geliştirilen başka bir çiftçilik simülatörüdür.
Farm Mechanic Simulator, modern tarım makinelerinin bakımı ve onarımı konusunda uzmanlaşmış bir tamircinin hayatını tatmanızı sağlayan bir simülasyondur.
AND, tarayıcılar ve iOS için Farm Heroes Super Saga, King tarafından yapılmış başka bir oyundur.
Blocky, RPG ödül sistemine sahip bağımlılık yapan 2D arcade tarzı bir oyundur.
AND, iOS ve WPde yayınlanan Family Farm Seaside, FunPlus Interactive tarafından oluşturulmuş bir strateji çiftlik oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle